Снимка БулфотоРазкрити и задържани са извършителите на убийство на 41-годишен мъж, който

...
Снимка БулфотоРазкрити и задържани са извършителите на убийство на 41-годишен мъж, който
Коментари Харесай

Ново жестоко убийство в България. Диян се върна от гурбет в Германия и бе убит зверски от тийнейджъри

Снимка Булфото

Разкрити и арестувани са причинителите на убийство на 41-годишен мъж, който е бил разгласен за търсене от към 10 дни от своите близки, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Това е станало посредством дейни оперативно-издирвателни и следствени дейности под директното управлението на Окръжната прокуратура в Добрич, съобщи вести.бг.

``
реклама

Тялото на 41-годишния Диян Д. е било намерено инцидентно в землището на село Котленци на 22 септември тази година. Мъжът не се прибрал на 12 септември в дома си и околните му подали сигнал в ОДМВР в Добрич. Убитият обитавал в Германия и постоянно се завръщал в България. Когато се прибирал, употребил услугите на един от причинителите, който го возел с колата си.

В ареста е арестуван 18-годишният Румен К., който съгласно събраните досега доказателства е съпричастен към убийството на Диян Д. Той е притеглен като обвинен от прокуратурата за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. Тази заран с полет от Англия на летище Варна е дошъл 19-годишният Шенер Р., който също е обвинен като съизвършител в тежкото престъпно закононарушение и е бил задочно притеглен като обвинен, заради отсъствието му от страната. Предстои конвоирането му до Добрич.

Резултатите от осъществената аутопсия са посочили, че гибелта на Диян Д. е настъпила от нанесени голям брой прободни рани – към 14. Намереното тяло е било в напреднала степен на разложение.

Окръжната прокуратура в Добрич ще внесе претенции в Добричкия областен съд за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража "  на двамата обвинени.

Действията по следствието на тежкото престъпно закононарушение не престават.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР